Sirds likums (LV)

Sirds likums
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 05m

Kādā tālā karaļvalstī dzīvoja Karalis un Princese. Dzīve ritēja rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojās karaļmeitas kāzām. Kādu nakti Princese pils dārzā sastapa Svešinieku, kurš viņu apveltīja ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriezās kājām gaisā. Krāšņajā pasakā par drosmi un mīlestību Princese aizbēg no mājām, viņas līgavaini Princi un draugu Kaķi gaida izaicinoši piedzīvojumi, guvernante Gaigala mēģina vest pie prāta satraukto Karali, un visiem jāuzmanās no varaskārajiem Vilkiem.

Dumpis: Otrā daļa

Dumpis: Otrā daļa
Drāma | 2D
Filmas garums: 2h 48m

Daudzsēriju spēlfilmas otrā un noslēdzošā daļa (no 3,5. epizodes līdz 7. epizodei).

Spy x Family CODE: White

Gekijô-ban Supai Famirî Kôdo: Howaito
Anime | 2D
Filmas garums: 1h 50m

Viņš ir spiegs. Viņa ir slepkava. Loids un Jora savu dubulto dzīvi patur pie sevis, izliekoties par ideālu ģimeni. Tomēr viņu adoptētā meita, telepāte Aņa, saviem vecākiem par pārsteigumu, zina viņu aizraujošos noslēpumus. Taču, aizbildinoties ar ģimenes izbraucienu ziemīgā nedēļas nogales atpūtā, centieni panākt progresu Loida pašreizējā misijā, operācijā "Strix", izrādās sarežģīti, kad Aņa kļūdas pēc iesaistās un izraisa notikumus, kas apdraud mieru visā pasaulē!

Sāncenši

Challengers
Drāma | 2D
Filmas garums: 2h 11m

Taši Dankana ir izbijis tenisa brīnumbērns, bezkaislīga trenere ar aprēķinu spēlē un ārpus tās. Taši plāns atgriezt uz pjedestāla savu vīru, zaudējumu sērijas vajātu čempionu, piedzīvo neparedzētu pavērsienu, kad pretī stājas neveiksminieks Patriks, Taši bijušais puisis un viņas vīra kādreizējais labākais draugs. Pagātne un tagadne saduras, spriedze aug, un Taši jāizlemj, uz ko viņa gatava uzvaras vārdā.